Tip: webhosting voor Joomla

   Op zoek naar webhosting voor Joomla? Ik heb goede ervaringen met Versio. Na wikken en wegen heb ik voor deze webhost gekozen. Mijn criteria waren:

  1. Betrouwbaarheid. Er zijn veel goedkope webhostingbedrijven, maar je merkt pas wat je aan ze hebt als je problemen hebt. Bij Versio merk ik dat er goed wordt gereageerd op servicevragen. Er is een ticketsysteem dat uitstekend werkt: je kunt het antwoord op je vraag stap voor stap volgen.
  2. Lage prijs. Je zou voor registreren van een domeinnaam en jaarlijkse webhosting niet meer dan een paar tientjes kwijt moeten zijn. Zo is het ook interessant voor mensen die voor hun hobby of voor een club een site maken en beheren.
  3. Geschikt voor Joomla 3. Versio ondersteunt Joomla 3 zonder problemen. Om te experimenteren met Joomla 3, heb ik mijn site www.schrijfgids.nl daar nu sinds het najaar van 2013 gehost. Tot nu toe bevalt me dat uitstekend.

  Meer informatie over hosting bij Versio en bestellen

  Toelichting: als je op de bovenstaande link klikt en hosting bestelt, krijg ik van Versio een vergoeding. Dat doe ik om uit te proberen of ik de kosten die ik met deze site maak, kan terugverdienen. Natuurlijk is dat niet van invloed op mijn advies: ik heb er geen enkel belang bij om mijn lezers een webhost aan te raden waarover ik zelf niet tevreden zou zijn. Verder heb ik geen banden met Versio; ga dus naar de site van Versio voor vragen over hun producten.

  Eric Tiggeler

  Please publish modules in offcanvas position.